Lauris

  Ketels op aardgas en stookolie: stiller en zuiniger

  Gaat je voorkeur naar de traditionele fossiele brandstoffen, bijvoorbeeld omdat je daar in een bestaande woning al lang mee werkt? Vaak krijg je na een aantal jaren te maken met ketels die steeds meer lawaai maken en ook flink wat energie verbruiken.

  Vraag ons naar de meest geschikte condensatieketel: we kijken welk toestel efficiënt én fluisterstil én energiezuinig werkt en stemmen ons voorstel helemaal af op jouw wensen.

  Inventieve systemen op basis van hernieuwbare energie

  Steeds meer mensen kiezen bewust voor hernieuwbare energie. Niet alleen budgettaire overwegingen maar ook zorgen over de klimaatverandering spelen hierin een rol.

  We stellen je graag onze oplossingen voor op het vlak van zonne-energie en warmtepompen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor de combinatie van zonnepanelen en een thuisbatterij? Of wil je hernieuwbare energie vooral vertalen naar vloerverwarming? We zijn uitstekend op de hoogte van de nieuwste systemen en volgen geregeld opleidingen over de concrete toepassing van hernieuwbare energie.

  Leg ons je cv-wens voor.

  Sputtert je verwarmingsketel tegen? Bel ons!

  De verwarmingsketel geeft de geest en laat je in de kou staan? Geen zorgen, wij helpen je uit de nood en voeren de herstelling uit. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 8 tot 20 uur. Probleempje tijdens het weekend? Dan staan we er ook!

  Het bedrijf

  Lauris BV

  Bij Lauris installeren en repareren we sanitair, badkamers en cv-installaties in de wijde regio rond Tienen (+-50km).

  Partner van Hansgrohe & Weishaupt

  Contactgegevens