Lauris

  Waterontharder

  Een waterverzachter is essentieel in huis.

  Op enkele uitzonderingen na is het water dat in België gebruikt wordt hard. Het hoge calciumgehalte in het water is niet schadelijk voor de gezondheid, maar heeft wel een aantal nadelen. Zo verslecht kalkafzetting op de leidingen de prestatie van de toestellen. Een waterverzachter verwijdert de kalk uit het water en helpt zo om de levensduur van je apparaten te verlengen en kosten te dekken. Maar dat is nog niet alles, waterverzachters hebben nog heel wat andere voordelen. Ontdek ze hier!

  De troeven van een waterverzachter

  Kalksteen hecht zich aan de leidingen en verwarmingselementen van apparaten zoals boilers, wasmachines en vaatwassers.
  Zelfs als je een schoonmaakmiddel gebruikt om de kalk te verwijderen, is dit vaak niet voldoende en kan je na een passage van water weer opnieuw opblinken.

  De waterverzachter voorkomt schade aan je sanitaire installatie en beschermt je toestellen tegen kalk. Ook het schoonmaken van de badkamer en keuken gaat veel sneller aangezien er geen hardnekkige kalkvlekken meer aanwezig zijn.

  Waterverzachters bestaan in allerlei vormen en maten. Afhankelijk van de noden van je gezin, heb je een andere ontharder nodig. Om de geschikte waterverzachter te kiezen, moet je rekening houden met een aantal factoren: de waterhardheid, het aantal gebruikers, het soort leidingen, het waterverbruik ... om de juiste keuze te maken kan je ons steeds contacteren.
  Naast de verlenging van de levensduur, helpt de waterontharder ook om je wasgoed en badlinnen niet langer hard aan te laten voelen en uw haar voelt aangenaam zacht aan na het douchen of baden.

  Onze partner in waterontharders 'Watergenius'
  Partner van Watergenius

  Het bedrijf

  Lauris BV

  Bij Lauris installeren en repareren we sanitair, badkamers en cv-installaties in de wijde regio rond Tienen (+-50km).

  Partner van Hansgrohe & Weishaupt

  Contactgegevens